• 011-40-77-057
  • 064-15-14-807
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 09:00-17:00

O nama

Zadovoljstvo nam je poželeti Vam dobrodošlicu na web stranu CoolSistem-a.

Osnovna ideja

Osnovna ideja ove stranice je da se prikažu opšte informacije o nama I našem asortimanu ( klima uređaja i toplotnih pumpi tj grejanja I hlađenja na obnovljive izvore energije). COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis, popravku I prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao I toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda. Aktivnos tfirme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima I opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama.

Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vreme i novac.

Prioritet našeg poslovanja ste Vi

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati Vas, servisirati te uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Uvek ćemo preporučiti idealno mesto i odgovarajući sistem da bismo zadovoljili sve vaše potrebe i zahteve koje sa pravom i očekujete od klimatizovanog prostora. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.
Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).
Svoje poverenje su nam ukazali mnogi, učinite to i Vi. Nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo.

Pogledajte naš video

 

Nekoliko fotografija sa terena

 

Radili smo za

Kontaktirajte nas

Tu smo da Vam odgovorimo na na sva pitanja

Adresa

Prodajni prostor: Ozrenska 4, Voždovac
Sedište firme: Mihaila Todorovića 22b, Konjarnik

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 09:00 - 15:00
Nedelja: ne radimo


© 2024. Sva prava zadržana.